Το εφηβικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου στο 15ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών Πρέβεζας

 

15ο Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ΠρεβεζαΣτο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:30 στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα υπό την οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια του Χορευτικού Ομίλου Πρέβεζας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας συμμετείχε το εφηβικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου

Την εκδήλωση άνοιξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Γιάννης Θάνης ενώ στην αρχή ανέβηκαν όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν στην σκηνή και τους προσφέρθηκε μια γλάστρα βασιλικού για το καλωσόρισμα από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας για θέματα Πολιτισμού κ Κοσμά Κορωναίου αλλά και από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Περικλή Βασιλάκη.

Την αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας, ακολούθησε ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας, το χορευτικό από τη Σερβία (FOLKLORE ENSEMBLE VILLA SEBIA), το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας, ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου και τέλος ο Μορφωτικός Όμιλος Θεσπρωτικού.

Όλα τα χορευτικά απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε την Πλατεία Ανδρούτσου

Πηγή Αρθρου: http://www.prevezatoday.gr/