ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΟ 4ο ΠΑΝΘΑΣΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΑΒΙΤΙ ΘΑΣΟΥ.

 

 

Thassos 2015Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 η χορευτική ομάδα της Ε΄Δημοτικού του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 4ο Πανθασιακό Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Μικρό Καζαβίτι της Θάσου. Οι μικροί χορευτές μας χόρεψαν με κέφι και μεράκι χορούς από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία στο μικρό θέατρο που βρίσκεται μέσα στο δάσος στο Μικρό Καζαβίτι. Την ευχάριστη βραδιά είχε διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Μικρό Καζαβίτι”, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και ελπίζουμε να καταφέρουμε και του χρόνου να συμμετέχουμε στο όμορφο φεστιβάλ τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον ίδιο χώρο, πριν από 14 χρόνια, είχε εμφανιστεί και η ομάδα παραστάσεων του συλλόγου μας στα πλαίσια ανάλογων χορευτικών εκδηλώσεων.
Με την ευκαιρία του φεστιβάλ, οι μικροί χορευτές με τους γονείς τους, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της Θάσου, το αρχαιολογικό μουσείο, το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και μερικές βουτιές στην όμορφη παραλία της Χρυσής Ακτής.