Χορευτική Παράσταση Λαογραφικού Ομιλου Πολυγύρου 11/2/2018

 

Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ…..

Και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η ανταπόκριση του κόσμου στη χορευτική εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου ¨Το Διαζύγιο¨ την Κυριακή το βράδυ. Από νωρίς το θέατρο άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά ενώ δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που δυστυχώς δεν χώρεσαν, αν και τοποθετήθηκαν στους διαδρόμους του θεάτρου καρέκλες καθώς και οθόνες προβολής.

Οι χορευτικές ομάδες  του Λαογραφικού  έδωσαν την ψυχή τους για τον κόσμο που τους τίμησε, και η θεατρική ¨σάρωνε¨ πάνω στη σκηνή με την πληθωρικότητα και το αστείρευτο χιουμορ της. Το πάθος και η  συγκίνηση ήταν φανερή στα πρόσωπα των παιδιών του Λαογραφικού και υποκλίθηκαν στην αγάπη και τη στήριξη του κόσμου του Πολυγύρου κι όχι μόνο.

Ειδικότερα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Αστέριος Ζωγράφος, η Βουλευτής Χαλκιδικής κα Κατερίνα Ιγγλέζη,  ο Αντιπεριφεριάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας κος Ιωάννης Γιώργου, οι Αντιδήμαρχοι κος Χρήστος  Βορδός , κος Δημήτρης  Ζαγγίλας και κος Γιάννης Σιμώνης, η  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαρία Σαράντη, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Νικήτας  Κατσακιώρης,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κος Τάσος Καραφουλίδης,  ο Αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβούλιου κος  Στ.Βαλιάνος. η δημοτική σύμβουλος κα Στέλλα Ζούνη, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων Πολυγύρου,  Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Με γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο και συνοδοιπόρους την αγάπη και τη στήριξή σας,  θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να  προσφέρουμε, να ρισκάρουμε  και να δημιουργούμε.

Τέλος Ευχαριστούμε την εκπομπή “πολιτιστικό Ημερολόγιο”για την τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη της παράτασασης

Από καρδιάς σας  ευχαριστούμε ξανά και ξανά.

Ευχαριστούμε την εκπομπή “πολιτιστικό Ημερολόγιο”για την τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη της παράτασασης

Video by © Georgios Vogiatzis 2018

video by© Georgios Vogiatzis 2018