“Στης Κρίσης Τον καιρό”…Η Μουσικοχορευτική Παράσταση του Λαογραφικού Ομιλου Πολυγύρου

Ήσασταν όλοι εκεί και σας ευχαριστούμε.

Στο ασφυκτικά γεμάτο  Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η Κεντρική Εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου. Οι χορευτικές ομάδες του Ομίλου παρουσίασαν χορούς απο την περιοχή της Νάουσας,της Καρδίτσας, του Πηλίου και Αποκριάτικους χορούς απο το νησί της Χίου. Ενώ η Θεατρική ομάδα “σάρωσε” επι σκηνής…διακωμωδώντας την.. κρίση. Την επιμέλεια των χορών είχε η κα Βάγια Μιχάλη ,ενώ τη Σκηνοθεσία και την κειμενική διασκευή του θεατρικού είχε ο κος Δημήτρης Μελάς.Ένας ανανεωμένος Λαογραφικός , όπου χορευτές κι ηθοποιοί κατέθεταν κάθε λεπτό την ψυχή τους επι σκηνής , εισπράττοντας το παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα του κόσμου (‘οσοι κατάφεραν να μπούν ), που τους τίμησε κι με το παραπάνω για άλλη μια χρονιά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Αστέριος Ζωγράφος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργου , ενώ τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου κα Μαρία Σαράντη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Δημήτριος Τζηρίτης, οι Αντιδήμαρχοι κος Χρήστος Βορδός και κος Δημήτρης Ζαγγίλας, Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κος Τάσος Καραφουλίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητος Πολυγύρου κος Νικήτας Κατσακιώρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ολύνθου κος Νίκος Αυγέρης και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής κα Στέλλα Ζούνη, Πρόεδροι κι εκπρόσωποι συλλόγων κι ομάδων και πλήθος κόσμου.

Σας ευχαριστούμε όλους ξανά κι ξανά, χάρη στην αγάπη και τη στήριξή σας ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, συνεχίζει να υπάρχει, να ρισκάρει και να δημιουργεί.

Η πρόεδρος Του ΛΟΠ

Έφη Κελιαφάνου

 

Φωτογραφίες: Πολιτιστικό Ημερολόγιο

Γεώργιος Βογιατζής