16ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Σάββατο10 Ιουνίου2023

Μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφουμε στην κανονικότητα και καλύτερη επιστροφή από αυτήν την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Το αντάμωμα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου , που πλέον είναι θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, αποτελεί την ετήσια συνάντηση μας την οποία περιμένουμε με χαρά αλλά και αγωνία κάθε φορά .

Σε όλο αυτό δεν είμαστε μόνοι μας. Η συμπαράσταση όλων σας, φορέων και εθελοντών είναι συγκινητική. Θερμά και ιδιαίτερα λοιπόν ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πολυγύρου Κο Αστέριο Ζωγράφο, που είναι αρωγός και συμπαραστάτης μας όλα αυτά τα χρόνια, την αντιπεριφερειάρχη Κα Κατερίνα Ζωγράφου, η οποία στήριξε αγόγγυστα την εκδήλωση αυτή, τον πρόεδρο της πανελλήνιας ένωσης ξενοδόχων Κο Γρηγόρη Τάσιο ο οποίος εδώ και χρόνια πέρα από την τουριστική προβολή του τόπου μας, έχει βάλει και την παράδοση σε πρώτο πλάνο, την τροχαία Πολυγύρου και την διοικήτρια της Κα Σταυρουλα Γκουβαλάρη, το Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, τον Σύλλογο Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Δήμου Πολυγύρου και τους εθελοντές. Τέλος όλους εσάς που μας τιμάτε κάθε χρόνο. Έρχεστε και μεταμορφώνετε με το κέφι σας την πόλη μας.

Η μουσική, ο χορός και ο πολιτισμός δεν έχουν σύνορα…

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, καλή αντάμωση και του χρόνου!!!

Το ΔΣ του συλλόγου